A Tandoori Indiai Étterem hivatalos weboldala

Örömmel jelentjük be, hogy most új működési rendszerrel rendelkezünk. A csoportunkat tapasztaltabb és profibb kollégákkal bővítettük. Az Indiai konyha sok ízű, mint amilyen sokszínű az ország. A Tandoori egy igazi indiai étterem Budapesten, a Harminckettesek tere 4. szám alatt. Egy indiai szakács csapattal és autentikus importtermékekkel dolgozunk. Arra törekszünk, hogy vendégeinket kiváló hozzáállással, minőséggel, hangulattal szolgáljuk ki, és természetesen finom indiai konyha széles választékával..

Tandoori: Indiai ízei Budapesten

A legtöbben,tévesen úgy gondolják, hogy a tandoori egy recept.

Valójában a „Tandoor” szó egy hordó alakú agyagsütő kemencét jelent,az indiai sütés-főzéssel azonosítható.  A húsok és kenyér  elkészítéséhez használatos .
A húst, a baromfit vagy a halat először bepácoljuk különböző fűszerkeverékekben, azután nyársra húzva tesszük be a kemencébe.. A  kenyértészta a „Naan” , szintén a Tandoorban készül a sütő oldalára ragasztva.

A Tandoori indiai étteremben igyekszünk a vendégeink számára bemutatni , Indiai legtöbb tájegységeinek ízeit.

 

Garantáljuk, hogy élvezni fogja az igazán egyedi és valódi indiai  ízeket a Tandoori indiai étteremben. A tehetséges  indiai származású Séf biztosítja vendégeink számára az Indiai autentikus ételeket.
Reméljük, mielőbb és minél gyakrabban vendégül láthatjuk éttermünkben. Kérjük, tanulmányozza honlapunkat, és ha további információra van szüksége, vagy foglalását szeretné rögzíteni, lépjen velünk kapcsolatba személyesen, telefonon, vagy elektronikus levél útján.

Szép napot kívánunk. Érezze jól magát nálunk!

Tandoori Indiai étterem