A Tandoori Indiai Étterem hivatalos weboldala

Az Indiai konyha sok ízű, mint amilyen sokszínű az ország. Nincs is egységes Indiai konyha, hiszen tájegységenként, sőt államonként más és más. Aki szereti a fűszeres, sőt az erős ételeket az itt nem fog csalódni. Nem minden erős ami fűszeres, így az is megtalálhatja benne a kedvére valót aki nem bírja a csípőset, csak óvatosan kell választania.

Tandoori: Indiai ízei Budapesten

A legtöbben,tévesen úgy gondolják, hogy a tandoori egy recept.

Valójában a „Tandoor” szó egy hordó alakú agyagsütő kemencét jelent,az indiai sütés-főzéssel azonosítható.  A húsok és kenyér  elkészítéséhez használatos .
A húst, a baromfit vagy a halat először bepácoljuk különböző fűszerkeverékekben, azután nyársra húzva tesszük be a kemencébe.. A  kenyértészta a „Naan” , szintén a Tandoorban készül a sütő oldalára ragasztva.

A Tandoori indiai étteremben igyekszünk a vendégeink számára bemutatni , Indiai legtöbb tájegységeinek ízeit.

Tandoori Indiai étterem

Garantáljuk, hogy élvezni fogja az igazán egyedi és valódi indiai  ízeket a Tandoori indiai étteremben. A tehetséges  indiai származású Séf biztosítja vendégeink számára az Indiai autentikus ételeket.
Reméljük, mielőbb és minél gyakrabban vendégül láthatjuk éttermünkben. Kérjük, tanulmányozza honlapunkat, és ha további információra van szüksége, vagy foglalását szeretné rögzíteni, lépjen velünk kapcsolatba személyesen, telefonon, vagy elektronikus levél útján.

Szép napot kívánunk. Érezze jól magát nálunk!